My 25th birthday

Processed with VSCO with j5 preset

ENG: Hey girls and guys! It’s been a while since my last update. Last week I reached the age of 25 and my BF(f) turned his house in to a little party lounge. I honestly had the best time, but that was all because of the fun people who came to celebrate with me. I remember when my friends turned 25+ I always thought they were so grown up and have life figured out. But maybe that was just a naive thought of the younger me. I got a super fun job where I’m creatively free and learning tons, I got a good group of friends and so on. Since I got that mindset of letting things (for example half of my wardrobe) and people go, I have more space in my head. Now that when I have so called ”troubles” on my mind, I can detect more easily where it comes from. What I want to say is that my birthday was an extra boost of realizing stuff (ha, see what I did there) and knowing how blessed I am.  The little things in life are really the greater things! Xo May

NL: Hallo allemaal! Het is alweer een tijdje terug sinds mijn laatste update. Afgelopen week was ik jarig en heb ik mijn verjaardag gevierd. Mijn BF(f) toverde zijn huisje om in een mini party lounge. Ik heb echt de tijd van m’n leven gehad, maar dat kwam vooral door mijn vrienden en familie. Ik herinner me dat toen sommige vrienden 25+ werden, ik altijd dacht dat zij zó volwassen waren en hun leven op orde hadden. Dat was misschien de jongere naïeve May. Ik heb een super leuke baan, waar ik creatieve vrijheid heb en veel van leer, heb een goede vriendengroep en ga zo maar door. Sinds ik een mindset heb waar ik dingen (zoals mijn halve kledingkast) en mensen loslaat, heb ik meer ruimte in mijn hoofd. Nu wanneer ik negatieve gedachten en vibes heb, kan ik makkelijker terugkoppelen waar het vandaan kom. Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is dat ik op m’n verjaardag er extra stil bij stond wat het leven mij heeft gebracht en geeft. Het zijn echt de kleine dingen in het leven die het doen! Xo May

Share: