Puma by Rihanna Creeper Green Bordeaux

puma by rihanna creeper green (1 of 1)#ONMAYBODY: T-shirt from H&M men, Corduroy Skinny from Cheap Monday, Choker from Imagine by Kim

ENG: I’m obsessed with the Puma by Rihanna Creepers. I’m wearing my star white oatmeal ones almost every day! These green – bordeaux beauties in my closet for a while until I get the urge to buy new shoes again. Save now or cry later right? :’) I bought them online and it was difficult to get in the NL website, but then I tried the europe site and search for the shoes in the search engine (they didn’t appear on the landing page) and they were there! Which color is your favorite?
NL: Ik ben verslaafd aan de puma by Rihanna creepers. Ik draag mijn star white oatmeal variant bijna elke dag! Deze groene bordeaux beauties gaan lekker de kast in totdat ik de neiging heb om weer nieuwe schoenen te kopen. Ik heb ze online besteld en het was best lastig om door de Nederlandse website te komen, want die was helemaal gecrasht. Dus ik probeerde de Europese website, zocht de schoen in de zoekbalk (ze stonden namelijk niet op de landingspagina) en kocht ze me-teen. Welke kleur is jouw favoriet?

Share: