Off Shoulder Blouse and Button Up Skirt White

ohmaygod outfit sunday (1 of 1)-2#ONMAYBODY: Off Shoulder Blouse from Chicwish*, Button Up Skirt from Primark, Bandana from Imagine by Kim

ENG: Hey! I hope you all had a wonderful weekend. This week was filled with work. Friday I had a goodbye party from a friend, which was really fun. Yesterday I went to the EO-youthday with some of my friends. The weather was awesome, just like today! This is the outfit I wore today. I hope the weather stays like this because tomorrow I will shoot some summer looks with Jennie. Follow me on snapchat (ohmaygodd) for daily snaps!

NL: Hey! Ik hoop dat jullie een leuk weekend hebben gehad. Afgelopen week moest ik werken en vrijdag had ik een afscheidsfeestje van een vriendin. Gisteren ben ik naar de EO jongerendag geweest met een paar vrienden. Het weer was echt top, net als vandaag! Dit is dan ook de outfit van vandaag. Lekker kort ­čśë Hopelijk blijft het weer zo, want morgen ga ik wat zomerse outfits schieten met Jennie. Volg mij op snapchat (ohmaygodd) voor dagelijkse snaps!

Share: