Ruffled Off Shoulder Dress Stripes

chicwish ruffled off shoulder dress stripes 2chicwish ruffled off shoulder dress stripes (4 of 4)chicwish ruffled off shoulder dress stripes (1 of 4)#ONMAYBODY: Dress from Chicwish*, Hat from Zara, Sneakers from Isabel Marant, Choker from Imagine by Kim

ENG: What a lovely weekend I had! Spend time with my friends and I even went to an ”Escape Room”. If you haven’t heard of it, it is a room where you are locked in and you need to get out by figuring out all the clues that are hidden in the room. It was super fun and we escaped right on time! You only get one hour and we got out at 59:30. I also tried a bit of crocodile meat at an African restaurant. It tasted a bit like chicken, but it had a more thick structure. Tomorrow I will be shooting engagement pictures for a friend of mine. The weather will be good this week, so I’m already a happy girl!

NL: Ik heb echt een fijn weekend gehad met mijn vrienden en ik ben zelfs naar een ”Escape Room” geweest. Mocht je er nog nooit van hebben gehoord; het is een kamer waarin je wordt opgesloten en binnen een uur uit moet zien te komen door middel het oplossen van hints in de kamer. Het was echt leuk, echt een aanrader om te doen. We hadden het echt net op tijd gehaald. Ook heb ik een stukje krokodillenvlees gegeten bij een Afrikaans restaurant. Het smaakte een beetje naar kip met een hardere structuur. Morgen ga ik verlovingsfoto’s schieten voor een vriendinnetje. Het weer wordt deze week volgens mij goed, dus dat maakt mij al super blij!

Pictures taken by Jennie

Share: