HIDING FROM THE SUN

Processed with VSCO with c6 preset

Processed with VSCO with c6 preset

Processed with VSCO with c6 preset

Processed with VSCO with c6 preset

#ONMAYBODY: denim blouse from Levi’s, bag from Michael Kors, Skirt from Chicwish*, Boots from Berska (sale)

ENG: Okay okay, you might think: ”What does she mean with hiding from the sun?!”. How much I enjoyed the sun yesterday while shooting these pictures, I hated it today. My body went full on against me and at work I started to feel feverish and other problems women only know. So I was not useful and went home early. The subway ride back was killing me, because the sun was super hot and my headache was intense. I took a nap, had bit of food and now I’m continuing my Gilmore Girls marathon. I just can’t function properly. So there’s a fun update from my side haha! Well, it’s not always rainbows and butterflies, but I got exciting things and trips planned. For now, you can find me back in bed. XO
NL: Oke, misschien lees je nu wel de titel en denk je: wat bedoelt ze nóu weer met ”verstoppen voor de zon?!”. Hoe veel ik ook ook van de zon hield gisteren tijdens het schieten van deze look, vandaag haatte ik het. Mijn lichaam ging opeens super raar doen en alles werkte tegen. Een beginnend koortsgevoel en andere vrouwenkwaaltjes speelden op. Ik was echt nutteloos en kon gelukkig eerder naar huis. De metrorit terug was echt hels, de zon was echt keihard aan het schijnen en ik had het gevoel alsof ik in een sauna zat. Natuurlijk kon hoofdpijn er ook nog wel bij, dus dat. Ik heb een dutje genomen, wat gegeten en nu ga ik weer verder aan mijn Gilmore Girls marathon. Echt, ik functioneer gewoon echt niet. Dus even een leuke update haha! Hoe graag ik het ook wil, het gaat niet altijd goed. Misschien zegt mijn lichaam ook wel dat ik even moet rusten. Ik heb leuke samenwerkingen en tripjes gepland staan, dus ik houd jullie op de hoogte. XO

Share: