On the road with #imaginegirlsclub

may-paris-3-of-4#ONMAYBODY: T-shirt and Slip dress gold from Imagine by Kim

ENG:  part of work is that I get to help deciding what we will get in store. Yesterday we went to frange to buy in the new fall collection. On the road back we took pictures for the store and I had the idea to do it at a gas station. I always wanted to do that so I love that Kim is on the same page as I am! The collection is available in store and online today Xo

NL: Het leuke gedeelte van werk is dat Ik mag meebepalen wat er in de nieuwe collectie komt. Gister gingen we naar Frankrijk om dit te doen. Op de terug weg hebben we wat foto’s geschoten met de nieuwe items. Ik wilde altijd al eens een keer bij een tankstation schieten, dus ik ben zo blij dat Kim er hetzelfde over denkt. De nieuwe herfst collectie is vandaag beschikbaar in de winkel en online! Xo

 

Share: