What happens in BCN, stays in BCN

may-cactus-pink-2-of-5
may-cactus-pink-3-of-5
may-cactus-pink-5-of-5#ONMAYBODY: Jacket from Asos (Jennie’s), Slip dress from Zara, Choker from Imagine by Kim


ENG: Time flies when you’re having fun! I just got back from Barcelona with Jennie and Wendy and it was an amazing couple of days. We laughed, we cried (there was a cockroach in our room one night), ate delicious food and took amazing pictures. It was so nice to get out and I really felt like I was on vacation. No stress and worries about the things back home.. a-w-e-s-o-m-e. I made a Barcelona stash, so you will probably see lots of sunny pictures upcoming posts. XO
NL: De tijd vliegt waneer je het leuk hebt! Ik ben net teruggekomen uit Barcelona met Jennie en Wendy. De afgelopen dagen waren echt geweldig. We hebben ontzettend veel gelachen, gehuild (er zat een avond een kakkerlak in onze kamer), hadden lekker gegeten en fantastische foto’s geschoten. Het was echt fijn om er even tussenuit te gaan, het voelde echt als een vakantie. Geen stress en zorgen over alle dingen van thuis.. ja, geweldig gevoel is dat! Ik heb echt een stash gemaakt met foto’s van de vakantie, dus je zult deze veel zien aankomende artikelen. XO

Share: