Velvet Dress and Print Tee in the Gothic Town Barcelona

velvet-dress-with-print-tee-2 velvet-dress-with-print-tee-3 velvet-dress-with-print-tee-4ENG: In Barcelona we stayed at the Gothic Town area. How I’d say to the girls when something looks old: it was quite authentic. There are small streets with buildings with around the height of a 5th floor appartment.

Our Airbnb was really nice located, just 10 minutes away from the beach, Las Ramblas and the El Born. If you are planning to go to Barcelona, I’d recommend this place. Also the host was really sweet and helpful (She killed the cockroach in our room). Just note that you have to get up the stairs, because it’s on the highest floor. Here is the link to the Airbnb.

When it came to my looks, I was already done with summer outfits. We had quite a surprising summer here in The Netherlands, but I didn’t shoot a lot of the outfits, because I wanted to save them up for Barcelona. I bought the T-shirt I am wearing at Pull&Bear and wore it with my favourite velvet dress from Zara. If you know me for a longer time, I always loved wearing band shirts ”looks’ ‘ already. But only from the bands that I listen too, which usually didn’t have that cool band merch haha. So I thought I was totally cool walking around in my Fall Out Boy, Paramore and Tokio Hotel t-shirts in high school. I also bought the fishnet pantyhose at P&B for the extra edgy cool feel. I could wear this summer look also here in the warmer fall days. This was definitely one of my favourite looks! Xo

Today I got a free day, which means I have a me-day. I’m going for a run, clean up my room, organise my closet so I can sort of make a fresh new start for this fall season!

NL: In Barcelona verbleven we in de Gotische wijk. Als iets een oude uitstraling zag zei ik altijd tegen de meiden dat het ”zeer authentiek” was. Je vind daar smalle straten met hoge gebouwen van ongeveer vijf of meer verdiepingen.

Onze Airbnb zat echt goed gelegen, namelijk 10 minuten afstand van het strand, La Rambla en El Born. Als je van plan bent om naar Barcelona te gaan, kan ik je echt deze plek aanraden. De host was ook super lief en behulpzaam (ze had de kakkerlak in onze kamer geplet). Let wel op dat je echt veel trappen op moet, omdat het op de hoogste verdieping zit. Hier vind je de link naar de Airbnb.

Als het om mijn looks ging, was ik eigenlijk al klaar met zomer outfits. We hadden best een goede zomer in Nederland, maar ik heb niet zoveel outfits geschoten. Ik wilde ze natuurlijk beetje opsparen voor Barcelona. De t-shirt die ik draag kocht ik bij Pull&Bear en droeg ik met mijn favoriete velvet jurk van de Zara. De mensen die mij al langer kennen weten dat ik altijd van band shirts hield. Ik droeg ze van mijn favoriete bands die niet zo coole merch hadden. Op de middelbare school dacht ik natuurlijk cool rond te lopen met mijn Paramore, Fall Out Boy en Tokio Hotel shirts. Ook kocht ik de visnet panty bij de P&B voor een extra stoere look. Ik kan deze look ook nog in de warme herfstdagen dragen. Dit was echt een van mij favoriete outfits!

Vandaag heb ik een vrije dag, dat betekend dat ik even een dag voor mezelf heb. Ik ga zo hardlopen, mijn kamer opruimen, klerenkast reorganizeren, zodat ik soort van een frisse start kan maken! Xo

Share: