Outfit: Velvet Wrapped Dress and White Teddy Coat

outfit-velvet-wrap-dress-and-white-teddy-coat-2-of-3

outfit-velvet-wrap-dress-and-white-teddy-coat-3-of-3#ONMAYBODY: Dress from Zara, Coat and Choker  from Imagine by Kim, Overknee boots from Sacha | Pictures by Jennie

ENG: When I saw this velvet wrapped dress at Zara I didn’t hesitate to buy it, even though it was a large. I couldn’t risk not having it at all! I was so in love haha. Two days later I went back and saw more sizes hanging so happy me, I got them in my right size. This is how I would wear the dress ”casually”, but my definition of casual could be already a bit over the top. The white teddy coat that I am wearing is from Imagine, which is perfect for this cold weather.

NL: Toen ik dit fluwelen omslagjurkje bij de Zara zag aarzelde ik geen seconde om hem te kopen. Hij was er alleen in een large verkrijgbaar, maar ik kon het niet riskeren om hem niet te hebben. Ik ging twee dagen later terug en gelukkig hadden ze meerdere maten, dus ik was super blij. Dit is hoe ik hem ”casual” draag, al is mijn definitie van casual vaak al iets meer over de top. De witte teddy jas komt van Imagine en is echt perfect voor de koude dagen.

Share: