New: Ikea Musik Lamp

ikea-musik-make-up-lamp-2-of-1
ENG: Last weekend I while reorganising my closet till late in the night, I noticed that the lighting in my room sucks. Also since it is so cold outside I have been trying to take pictures in my room, so I can still show my looks. That’s when I thought of getting the famous ”make-up” spot lights a lot of girls have from Ikea. I eventually two of the Musik frames where you have to add 5 lightbulbs each frame.  The LED lamps and cords are not included, so make sure you have someone handy around! Unless you can do it yourself, you go girl!

NL: Afgelopen weekend toen ik mijn kledingkast aan het opruimen was tot in de late uurtjes, merkte ik op dat ik echt slechte verlichting heb in mijn kamer. Nu het ook koud is buiten, probeer ik ook wat outfits in mijn kamer te schieten, zodat ik tenminste iets kan laten zien! Toen dacht ik aan de welbekende ”make-up” lampen van Ikea die veel meiden hebben. Uiteindelijk heb ik twee Musik frames gehaald, waar er in elk 5 lampjes in kunnen. Let er wel op dat de lampjes en draden er niet bij zitten. Je moet dit er nog apart bij kopen en zelf in elkaar flansen. Mijn tip; kijk iemand lief aan om het voor je te doen 😉 Tenzij je het zelf kan doen, ga ervoor!

 

Share: