#ONMAYCAMERA: VEERLE & IRIS FOR IMAGINE BY KIM

Imagine-VI-Roses (1 of 4) Imagine-VI-Roses (3 of 4) Imagine-VI-Roses (4 of 4) Imagine-VI-Roses irMODELS: VEERLE & IRIS

ENG: Last monday I was in Paris with Kim to buy in the new collection for the store. I absolutely love all the things we picked out and shot pictures with Veerle & Iris today. Again, in just 10 mins or so, because it was too cold! Shop the new collection here! We have worldwide shipping <3

NL: Afgelopen maandag was ik in Parijs met Kim om de nieuwe collectie te halen voor de winkel. Ik ben echt verliefd op alle dingetjes die we hebben gekocht. Vandaag heb ik snel met Veerle & Iris even foto’s geschoten voor de instagram, het duurde maar 10 minuten, of minder zelfs ook want het was weer super koud. Shop de nieuwe collectie hier!

Share: