Outfit: Chill vibes in the sun!

IMG_9569

Photography: ByLiek
#onmaybody:
Jumpsuit – Bershka
Shoes – Superga’s via Nelson

Het weer is ein-de-lijk weer eens lekker in het land. Van de week kon ik lekker mijn nieuwe jumpsuit aan van de Bershka, gecombineerd met de platforms van Superga. Het fijne aan deze schoen is dat je ze echt overal onder kan dragen, om er een chille look van te maken. Ik draag ze ook graag met een mom jeans en t-shirtje op werk of met een jurkje. Jaren geleden vond ik platforms al leuk, maar toen werd ik nog best raar aangekeken als ik zulke schoenen aanhad. Gelukkig zie je ze tegenwoordig overal en zijn ze meer verkrijgbaar. Maar, ik ga er niet al teveel in op de trend, als in; ik zorg dat ik teveel van dit soort schoenen koop en houd deze superga’s lekker als mijn go-to paar.

Share: