#onmaycamera: Phuong 24 weken

Phuong is als een zus voor mij en in januari 2020 is ze uitrekent van een dochtertje. Ze is nu 24 weken zwanger en ze wilde dit moment graag op beeld hebben.

We zijn naar de Kennemerduinen in Haarlem geweest. Het is een prachtige locatie met duinen, een meer en bossen, wat je een middle of nowhere gevoel geeft. Nu de herfst is begonnen was het echt afwachten tot de dag van te voren of het zou gaan regenen. Gelukkig hadden we het weer mee en stond er alleen een kleine wind. De foto’s zijn goed gelukt en ik ben er erg blij mee. Ik kan niet wachten om foto’s te maken van de kleine in januari!

ENGLISH: Phuong is like a sister to me and in January 2020 she is expecting from a baby girl. She is 24 weeks pregnant now and wanted to capture this moment. We went to the Kennemerduinen in Haarlem, a beautiful location with dunes, a lake and woods that gives you a middle of nowhere feel. With this autumn starting, it was a bit tricky if it was going to rain. The weather Gods were with us and the only thing we had was a little wind. The pictures turned out so good and I am really happy with it. I can’t wait to shoot the little one in January!

Share: