What’s it like to hike on the Runyon Canyon

runyon-canyon-1

runyon-canyon-2

runyon-canyon-6

runyon-canyon-4

runyon-canyon-3
Me and Jennie were really excited to go for a hike on the Runyon Canyon. By hiking the trails you will get on top of the canyon and be able to see a fantastic view over the city of Los Angeles.

There are a few trails that you can hike to and we accidentally went on the hardest and steepest part. We thought: ”let’s better move forward instead of going back….YOLO” It was really nice to do such thing and the view was the part that kept me moving. Sometimes I hiked too fast even that Jennie was somewhere behind me. The weather was a bit gloomy, which was good because I can’t imagine hiking in the hot weather. The fun part was that we spotted Sung Kang A.K.A Han in the Fast & Furious movies. There were different kinds of people hiking up the trails, but mainly good looking men with dogs.

Even though I feel all my butt and leg muscles, it was a really fun experience and I would totally do it again!

——

Ik en Jennie waren erg enthousiast om de Runyon Canyon te bewandelen. Als je deze sporen volgt komt je uiteindelijk aan de top van de canyon met een geweldig uitzicht over Los Angeles.

Er zijn een aantal sporen die je kunt volgen en wij kwamen per ongeluk uit op de zware en meest stijle route. We dachten: ”Laten we maar beter doorlopen dan helemaal terug gaan.. YOLO”. Het was echt leuk om te doen en het uitzicht die we hadden was de vermoeiende hike helemaal waard. Soms wandelde ik net iets te snel waardoor Jen nog meters achter me liep. Het weer was bewolkt, maar dat was echt goed. Ik kan me echt niet voorstellen om in de hitte daar te gaan hiken. Ook spotten we Sun Kang, een acteur die in de Fast & Furious films speelde. Er waren echt verschillende mensen te vinden, maar vooral knappe mannen met honden.

Ook al voel ik al mijn bil- en beenspieren, het was een super toffe ervaring en zou het zeker weer doen!

Share: