#lifegoals: hiking to the back of the Hollywood sign

hiking-to-hollywood-sign-4 hiking-to-hollywood-sign-3 hiking-to-hollywood-sign-2 hiking-to-hollywood-sign-1
Wow, wow, wow. When we planned this Los Angeles trip I told Jennie that I wanted to do something that was on my bucket list; hiking to  the back of the Hollywood sign. This trail was a bit more challenging compared to the Runyon Canyon, in a way that it cost a bit more energy to go up every step of the way (which was really good for the legs and butt of course) The Runyon Canyon trail has more flat roads which made it more chilled. Jennie found a trail here via Hikingguy which shows exactly which way you have to go to get to the sign. You can also always ask the hikers out there to get to the sign.

When you are planning to go there make sure to bring enough water and wear comfortable shoes. We saw girls walking in UGGs, but a pair of sneakers are a better way to go! This was truly one of the best experience I had so far, since I have been wanting to do this for a very long time. I highly recommend to do this when you are in Los Angeles to take a morning or afternoon to do this.

—–

Wow, wow, wow. Toen we deze LA trip hadden gepland zei ik tegen Jennie dat ik echt iets van mijn bucket list wilde afkrassen en dat is wandelen naar de achterkant van de Hollywood sign. Deze wandelroute was best een uitdaging in vergelijking tot de Runyon Canyon, aangezien je constant naar boven blijft lopen (wat goed is voor je been- en bilspieren natuurlijk). De Runyon Canyon route heeft meer vlakke paden waardoor het wat chiller is om te wandelen. Jennie had hier via Hikingguy een wandelroute gevonden die je exact laat zien welke paden je moet nemen om bij de sign te komen. Als je verdwaald raakt, geen paniek, er zijn altijd wel andere hikers daar die onderweg zijn naar de sign.

Als je van plan bent om naar de achterkant van de Hollywood sign te gaan wandelen, neem dan genoeg water mee en draag comfortabele schoenen. We zagen meiden in UGGs lopen, maar geloof me, sneakers zijn echt een betere optie! Dit was echt een van de meest geweldige ervaringen tot nu toe. Ik wilde dit al zo lang doen! Ben je dus ooit in Los Angeles kan ik het je echt aanraden om er een ochtend of middag er voor te nemen om het te doen.

XOXO

Share: