NEW SLATE, WELCOME BACK!

Since my last update it has been quiet around my blog. I mentioned before there were some technical problems and this time  someone tried to hack my blog. Google detected some ‘’virus’’ which made my website go ‘’out’’. Luckily I have a friends that have been putting effort in to fix it, so I’m back on! Sadly due to the infection, I could’t upload my old posts back. This will be a clean slate for OHMAYGOD again.

I have been thinking a lot about changing my blog name, what content I want to create, figuring out what I would like to do in my career and personal achievements. This resulted in long and small talks with people, which gave me little insights. In the end I am the one that has to figure everything out, but in the meantime I will really focus on creating quality content and update regularly! Xo

——
Sinds mijn laatste update is het stil geweest rondom mijn blog. Ik heb al eerder verteld dat er wat technische problemen waren en dit keer was ik gehackt en Google had een of andere virus gedetecteerd. Hierdoor was mijn blog even offline. Gelukkig heb ik vrienden die er tijd in staken om het te fixen. Helaas kon niet alles gered worden, dus begin ik nu maar soort van lekker opnieuw. Ik vind dat persoonlijk wel even fijn! Ik ga nog wel een aantal van mijn leukste en belangrijke posts online gooien.
Ik ben gaan denken over een andere blog naam, wat voor content voor de blog ik wil creëren en wat mijn carrière- en persoonlijke doelen zijn. Dit eindigde in lange en korte gesprekken met verschillende mensen, die mij wel inzichten hebben gegeven. Uiteindelijk ben ik degene die het allemaal moet uitzoeken. In de tussentijd zal ik focussen op meer content met kwaliteit en vaker updates geven. Dat was het even voor nu!  Xo

Share: