BLACK ALIEN TEE WITH BUTTON UP SKIRT AND LEOPARD BOOTS

black alien tee with button up skirt and leopard boots (5 of 5)black alien tee with button up skirt and leopard boots (1 of 5) black alien tee with button up skirt and leopard boots (3 of 5)#ONMAYBODY: T-shirt and Button Up Skirt from Shein*, Boots from H&M, Sunglasses from ZeroUV*

ENG: The past days I have been really busy with photography. New profile pictures for friends, Instagram pictures for Imagine by Kim, tomorrow evening at a party and of course for my own blog. I’m still figuring out how my new camera works and until recently I have been editing my pictures in Adobe Lightroom. All new functions and other things I still need to learn. I wore this look last monday and it’s in collaboration with the webshop Shein. From time to time I can pick some new items out, which is super nice! This time I chose for an oversized t-shirt and an a-line button up skirt. I have a 40% code for you (Ma-dimplekhadi40) to use when you check out at Shein. I hope that the weather continues on being this great, because I feel more positive!

NL: Afgelopen dagen ben ik echt veel bezig geweest met fotograferen. Nieuwe profielfoto’s voor vrienden, Instagramfoto’s voor Imagine by Kim, morgenavond een feestje en natuurlijk voor mijn eigen blog. Ik ben echt nog steeds aan het uitzoeken hoe mijn nieuwe camera werkt en bewerk mijn foto’s tegenwoordig in Adobe Lightroom. Allemaal nieuwe functies en dingetjes waar ik nog veel van kan leren. Ik droeg deze look afgelopen maandag en het is in samenwerking met de webshop Shein. Ik mag op z’n tijd nieuwe dingetjes uitzoeken, wat natuurlijk super leuk is. Dit keer koos ik voor een lekkere oversized t-shirt en een a-line button up rokje (wat ik natuurlijk nog niet heb in denim ;)). Hier is ook nog een 40% kortingscode (Ma-dimplekhadi40) die je kunt gebruiken als je afrekent bij Shein. Ik hoop echt dat het weer zo lekker blijft, want ik merk echt aan mezelf dat ik veel positiever ben!

Share: