#ONMAYCAMERA: JOBERT #1

Jobert Pink Contrast (5 of 3)-2

Untitled-pink contrast jobertjobertJobert Pink Contrast (3 of 3)-2JOBERT IS WEARING: Weekday

ENG: Yesterday I shot 3 looks with Joby. We worked together at Weekday and became friends really quick. That is quite easy when you have the same humor and your favourite movies are White Chicks and Mean Girls. Over the 1,5 year we inspired each other a lot when it comes to photography. It has been a while that I have met up with him for outfit shoots, so this time we tried more poses and angles, which turned out super if I may say so myself ;). More to come! Let me know what you think of the pictures XO

NL: Gisteren had ik drie looks met Joby geschoten. We werkten samen bij Weekday en werden al snel vrienden. Dat gaat ook wel zo makkelijk als je dezelfde humor hebt en White Chicks & Mean Girls beide onze lievelingsfilms zijn. Het afgelopen anderhalf jaar hebben we elkaar best veel geïnspireerd als het gaat om fotografie. Ik heb dan ook al echt een tijdje niet met hem afgesproken om foto’s te schieten, dus we probeerden verschillende poses en hoeken uit. lk ben echt heel erg blij met het resultaat! Wat vind jij van de foto’s? XO

Share: