Freedom Eagle Top with High Waist Ripped Jeans

Freedom Eagle Top with High waist ripped jeans (3 of 3)-2 Freedom Eagle Top with High waist ripped jeans (4 of 3)-2 freedom sammydress2#ONMAYBODY: Top from Sammydress*, Belt from Imagine by Kim, Jeans from Zara, Jacket from Mango

ENG: Yesterday I went to a sauna with a friend of mine and it was so relaxing! I could’t take the heat that much so I was getting out of each sauna after 5 mins haha. There was also a pool so it was nice to just float around. The top of this outfit from Sammydress says ”FREEDOM” with an eagle flying. What if life was so easy like my shirt said? Not a care in the world, like a bird flying around wherever you want, eat what you want. But, I am happy to be a human though, it’s hard sometimes with all the thoughts, expectations and having the need to please everyone. It’s hard to be selfless in a selfish world. What I learned is just to do your part what you can and if you work or give it will eventually come back at you. That I have the basic fundamentals of life every day is already a freedom I am more blessed with. So enjoy all the little things and moments with your family and friends! Heck, try to re-contact old friends again, it will all develop you in some kind of way as a person! At least, that is what I am trying to do. Today I will shoot more pictures with a friend, so I’m excited for that!

NL: Gisteren ging ik naar een sauna met een vriendin van mij en het was zo ontspannend! Ik kon de warmte niet zo goed aan (85 graden..) dus nam ik afscheid van mijn vriendin na 5 minuten bij elke sauna haha. Er was ook een zwembad dus het was leuk om gewoon rond te badderen. Op het topje van Sammydress in deze outfit staat er ”FREEDOM” met een vliegende adelaar. Wat als het leven zo gemakkelijk is als op mijn t-shirt staat? Geen zorgen en als een vogel vliegen in het rond waar je maar wilt, eten wat je wilt. Maar, ik ben blij om een mens te zijn hoewel, het is soms moeilijk is met alle gedachten, verwachtingen en het gevoel hebben dat je iedereen het naar zijn of haar zin moet maken. Het is moeilijk om niet egoïstisch te zijn in een egoïstische wereld. Wat ik heb geleerd is gewoon te doen wat je kunt doen, geven wat je kunt geven en dan komt het uiteindelijk wel terug. Dat ik de basis fundamenten van dit leven heb is al meer dan blessing. Dus geniet van alle kleine dingen en momenten met je familie en vrienden! Zoek eens weer contact met oude vrienden of kennissen, het zal je op een of andere manier wel ontwikkelen als persoon. Tenminste, dat is wat ik probeer te doen. Ik ga vandaag nog meer foto’s schieten met een vriend, dus daar heb ik veel zin in!

 

Share: