Isabel Marant Étoile Bart White Sneakers

isabel marant etoile bart  white sneakers (5 of 3) isabel marant etoile bart  white sneakers (4 of 3)

ENG: If it wasn’t for my friend in heels that I had to go back and get her shoes, I wouldn’t have bought the Isabel Marant Étoile Bart White Sneakers. Yesterday I had to wait on my friend until she was done with work. I was free so decided to check out the sale in multiple stores including the Bijenkorf. I was looking for a good hat, but they didn’t had it. So I decided to just check out all the departments until I came at the shoes. I was finished checking everything out when my friend called me to ask if I could buy her cheap shoes, because her heels were killing her. I went back to the shoe department, because I told her I saw a nice pair of black suede asics on sale for 70% off. Right then I saw a white sneaker with ”Isabel Marant” on, a sticker with 70% off and my size. Seriously the only pair. COME ON. I texted my boss, because she also has the sneakers and I ask if they were comfortable. She even asked me to check out her size, because they walk like heaven. So if you are a size 36 you might still have a chance they have it at Bijenkorf in Rotterdam! Or just any other Bijenkorf store, but be quick I guess!

NL: Als ik niet terug moest om schoenen te halen voor een vriendin in hakken, had ik nooit deze Isabel Marant Étoile Bart witte sneakers gescoord. Gisteren moest ik op mn vriendinnetje wachten totdat ze klaar was met werken. Ik had een vrije dag dus besloot maar de sale in een paar winkels af te struinen. Zo kwam ik bij de bijenkorf en was eigenlijk op zoek naar een mooie hoed (die ze niet hadden). Ik kwam op de schoenenafdeling en was eigenlijk al klaar met kijken, totdat m’n vriendin mij opbelde en vroeg of ik alsje, alsjeblieft schoenen wilden kopen voor haar. Toevallig had ik een toffe paar zwart suede ascis gezien en ging terug om die voor haar te kopen. Toen zag ik opeens een witte sneaker met ”Isabel Marant” op de achterkant en een aangehecht kaartje met 70% korting in mijn maat. Als enige lag die daar, even serieus! Ik appte mijn baas om te vragen of ze comfortabel liepen, want zij heeft ze zelf ook. Ze vroeg of ze er ook in haar maat waren, want ze lopen als pantoffels blijkbaar. Dus als je een maatje 36 hebt, je hebt misschien nog kans dat ze bij de Bijenkorf in Rotterdam beschikbaar zijn! Of in een ander filiaal, maar ik zal maar snel zijn!

 

Share: