OOTD: Dr. Martens pascal light blue

Processed with VSCO with c6 preset

#ONMAYBODY: Crop top from New Look, Shorts from Nelly, Choker and glasses from Imagine by Kim, Boots from Dr. Martens via Nelson

 

ENG: Today is apparently one of the last days that the weather will be good and my new Dr. Martens pascal in light blue came in right on time! I’m so out of ideas what to wear in this hot weather, so today I wearing almost nothing haha. It will be a hell walking the shoes in at first, but it will be worth it. The past days I have been hanging out with my girls a lot and what we do best; eating and talking. I think I came to the point where I have a clear view about my life and just live it to the fullest!

NL: Vandaag is het blijkbaar een van de laatste dagen dat het weer goed zal zijn. Mijn nieuwe Dr. Martens zijn net op tijd binnengekomen om nog soort van een zomerse look mee te maken. Ik ben echt inspiratieloos wat betreft zomer outfits, want ik wil eigenlijk zo min mogelijk aan. De afgelopen dagen ben ik lekker gaan uit eten met mijn vriendinnen en hebben eindeloos gepraat over van alles. Zo gezellig altijd! Ik ben nu wel echt op het punt gekomen dat ik wel een helder beeld heb over mijn leven, en ik ga er het beste van maken! Zo peptalk voor mezelf hier haha.

Share: