Barcelona view from the Bunkers del Carmel

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

G: Hola! It is my second day in Barcelona. Yesterday we started the day with brunch at Brunch & Cake, got to the airbnb, went to the beach and later on had burgers at Makamaka. They really had the best fries I’ve ever eaten. Today we wanted to go to Parc Guell, but due to waiting issues we didnt stay long and went to the Bunkers del Carmel instead. We had the best view over Barcelona! I can highly recommend it. Now we are chilling a bit and then ready for dinner.

NL: Hola! Het is vandaag mijn tweede dag hier in Barcelona. Gisteren begonnen we de dag met brunch bij Brunch & Cake, gingen naar de airbnb, het strand en aten burgers bij Makaka. Zij hadden daar trouwens echt de beste frietjes die ik ooit heb gegeten!

Vandaag gingen we even naar Parc Guell. We hadden helemaal fotoshoot plannen maar we moesten te lang wachten voor de entree, dus gingen we maar naar de Bunkers del Carmel. Je hebt hier echt het beste uitzicht over Barcelona, dus het is echt een aanrader om hier naartoe te gaan! Nu zijn we even aan het chilllen en gaan zo lekker wat eten en drankjes doen!

Share: