Last Summer Look

outfit-last-summer-loook outfit-last-summer-look-1-of-2 outfit-last-summer-look-1-of-1#ONMAYBODY: Top and jacket from Weekday, Skirt from Chicwish*, Shoes from Zara | Pictures by Ginney

ENG: Okay, I was pretty optimistic when I wanted to shoot this look. The weather seemed to be working along so I thought, but it was freezing cold. I just wanted to show you how I would wear this skirt. Unfortunately it is too short, which makes it almost impossible to wear it this fall and winter season. I still love it though, but you will probably see it next year again 😉

NL: Oke, ik was best optimistisch voordat ik deze look ging schieten. Het weer leek mee te werken, tenminste dat dacht ik, maar het was ijskoud. Ik wilde jullie laten zien hoe ik deze rok zou dragen. Helaas is die toch iets te kort, waardoor het bijna onmogelijk is om het dit herfst en winterseizoen te dragen. Ik vind hem alsnog leuk, maar je zult hem pas denk ik volgend jaar weer terug zien 😉

 

Share: