TIPS VOOR DE MTV EMA 2016 AHOY ROTTERDAM FAN AUDITIE

image image

imageHaha ik sta ook nog eens met m’n serieuze blik in een AD artikel!

NL: YAY! Toen het bekend werd dat de MTV EMA’s in Rotterdam plaats zou vinden riep ik sindsdien al: IK MOET ER NAARTOE! In 2013 had ik het geluk dat ik kaartjes had kunnen kopen via de loting maar dit jaar  was het niet gelukt. Heb mensen benaderd en meegedaan aan prijsvragen, maar geen succes. Mijn laatste hoop was de Fan auditie in Ahoy Rotterdam waar de award show ook wordt gehouden. Mocht je dit weekend nog willen meedoen zijn hier mijn tips:

1. Wees op tijd

Het begon vrijdag om 14:00 en ik kwam er half 3 aan. Uiteindelijk deed ik pas 18:30 auditie!

2. Neem wat te eten mee

Zat ik daar vijf uurtjes zonder eten, nou geloof mij maar op een gegeven moment heb je toch echt wel trek! En dan moet je nog gaan shinen. Gelukkig kreeg ik van een meisje wat koekjes, super lief!

3. Ga uit je dak

Ik deed zelf een korte cover van Bruno Mars met The Lazy Song op de ukulele. Gelukkig was ik volgens mij wel een van de weinigen die zoiets deed. De mensen waarmee ik in de rij stond werkten uiteindelijk samen en gingen gewoon helemaal uit hun dak! Krachten bundelen en gaan met die banaan. Hoe energieker en enthousiaster je bent, des te meer je kans maakt. Logisch want MTV wilt wel natuurlijk happy faces op de camera zien!

4. Geniet ervan

Zo cliché, maar geniet ervan. Ik ging in m’n eentje auditie doen, kende niemand maar maakte er het beste van. Uiteindelijk als je alleen bent, en als je echt iets wilt moet je toch uit je comfort zone gaan en het gewoon doen. Ik zit nu in een groepsapp met de mensen waarmee ik in de rij stond en hopelijk zie ik ze dan volgende week!

Kay Nambiar heeft mij op z’n instagram story gezet en op MTV NL instagram story en snapchat kwam ik ook nog voorbij.. Hoe leuk! Ik was wel echt vet zenuwachtig om voor Monica geuze en Kay auditie te doen. Her helpt ook niet als mensen je zo aanstaren maar goed, Ik heb me er maar overheen gezet en het gewoon gedaan. M’n nieuwe motto: YOLO SOLO ??

 

Succes voor degene die nog auditie gaan doen en misschien zie ik je zondag 6 november op de rode loper! Ik houd jullie op de hoogte Xo

Share: