Hello from Hollywood

ONMAYWAY-hello-from-hollywood-2CREDITS & ADLINKS
_T-SHIRT FROM MONKI_
_JEANS FROM H&M_
_SNEAKERS FROM PUMA BY RIHANNA_

The first active day has been over for me here in Los Angeles. We started the day off with a quick photoshoot on the roof of the apartment complex where we are staying. The place has a georgous view over Los Angeles and the Hollywood sign. Last year I wanted a picture with the sign so badly, but we couldn’t get close and we didn’t had much time. Jennie found this apartment through Airbnb and we are sharing a bed in a living room. The owners are really kind and nice to talk too. Even though they must think we are a little bit boring coming home early and sitting behind our laptops (editing all the pictures we shot). I still got a jetlag, but it can also be because we had an active first day.We did a hike through the Ranyon Canyon, but I will post about that next time! It was a fun first day and I am really happy.

—–

Mijn eerste actieve dag in Los Angeles zit erop! We begonnen de dag met een photoshoot op het dak van het appartementen complex waar we verblijven. Deze plek heeft een geweldig uitzicht over LA en de Hollywood sign. Vorig jaar wilde ik dolgraag een foto met het bord maken, maar het lukte niet door tijdsgebrek. Jennie heeft dit appartement gevonden via Airbnb en we delen een bed in iemand’s woonkamer. De eigenaren zijn erg aardig en gezellig om mee te praten. Zij denken waarschijnlijk dat we saaie meuten zijn die vroeg thuiskomen en op de laptop zitten te bloggen.

Ik heb nog steeds een jetlag, althans dat denk ik, maar het kan ook zijn door onze actieve eerste dag. We hebben namelijk een hike door de Runyon Canyon gedaan, maar daar vertel ik jullie meer over in een andere post. Het was een leuke eerste dag en ik ben super blij!

 

Share: