Outfit: Girls Tour Pink Bomber jacket Sorella in Hollywood

 


outfit-girl-tour-pink-bomber-jacket-sorella-6 outfit-girl-tour-pink-bomber-jacket-sorella-5
outfit-girl-tour-pink-bomber-jacket-sorella-2 outfit-girl-tour-pink-bomber-jacket-sorella-1
CREDITS & ADLINKS
_ JUMPSUIT FROM H&M, HERE _
_ BOMBER JACKET FROM SORELLA, HERE  _
_ FAKE AVIATOR GLASSES FROM H&M, HERE _
_ CHUNKY BOOTS FROM ZARA, HERE _

This must be one of the most awesome outfit shoots I have done so far. Los Angeles is in the background and I am wearing my new ”Girls Tour” pink bomber jacket from Sorella.

A few months ago I came across this jacket on instagram and I didn’t know where to get it, but I was in love. So when I saw a ”Girls Tour” wall on Melrose Ave, I really wanted to take a picture with it. Turns out it was from the store Sorella and we took a look at the store. I saw all the pink bomber jackets on a rack and really wanted to try them on. Bad idea of course, cause I instantly fell in love (like I do so many times with coats and jackets). Our Airbnb place has this amazing view over the city, so we took pictures in the morning. I am so happy with the result, Jennie really knows how I like my pictures!

Tomorrow we will leave for Vegas and today we will explore the Hollywood Walk of Fame. Let me know what you think of the pictures and jacket!

Deze outfit post is een van de meest toffe die ik tot nu toe heb geschoten. Los Angeles zie je op de achtergrond en ik draag mijn nieuwe roze ”Girls Tour” bomber jasje van Sorella.

Een paar maanden geleden kwam ik dit jasje op Instagram tegen en ik wist niet waar ik het moest halen, maar ik was verliefd. Toen ik dus een ”Girls Tour” geverfd zag op een muur in Melrose Avenue moest ik een foto nemen. Bleek het dus een winkel te zijn genaamd Sorella en we namen een kijkje. We liepen naar binnen en ik zag een rek met roze jasjes en wilde hem gelijk proberen. Natuurlijk was dat een slecht idee, want ik was meteen verliefd geworden. Onze Airbnb plek heeft een geweldig uitzicht over de stad, dus we hebben op het dak foto’s geschoten. Ik ben super blij met het resultaat! Jennie weet echt goed hoe ik mijn foto’s wil hebben.

Morgen gaan we richting Las Vegas en vandaag zullen we de Hollywood Walk of Fame gaan bezoeken. Laat me weten wat je van de foto’s en het jasje vindt!

Share: