Off Shoulder Bow Top

off shoulder stripe blouse and lace up heeled sandals (1 of 5)
off shoulder stripe blouse and lace up heeled sandals (5 of 5)
off shoulder stripe blouse and lace up heeled sandals (4 of 5)#ONMAYBODY: Blouse from Chicwish*, Jeans from Weekday, Lace up heeled sandals from Zara, Sunglasses from Rayban*


What do to when there is no one to take pictures for you? Self timer and the tripod are your best friends then. I took these pictures when the weather was good and had a free day. I absolutely love the shirt that I also got from Chicwish. I don’t have a lot of sophisticated blouses or tops so this one is great. Today I have to work, got a party from an engaged couple where I’m the photographer, so keep an eye on my snapchat (ohmaygodd)!

Wat doe je als niemand foto’s voor je kunt maken? De self-timer en tripod zijn je beste vrienden dan! Ik heb deze foto’s zelf geschoten toen het goed weer was en een vrije dag had. Ik hou van dit topje die ik ook van Chicwish heb gekregen. Vooral omdat ik nog niet zoveel nette blousjes of topjes heb, dus deze is perfect. Voeg mij toe op snapchat voor mijn dagelijkse avonturen. Ik moet vandaag werken, heb een feestje van een verloofd stel waar ik moet gaan fotograferen, dus houd mijn snapchat (ohmaygodd) in de gaten!

 

Share: