Crochet top with baby blue flare pants

imagine girl crochet baby blue flare pants (2 of 2)JOIN THE #IMAGINEGIRLSCLUB

ENG: What I enjoy about my job at Imagine is that I get to help girls and women to find their outfits, create pictures for the social media and having fun colleagues. People ask me if I don’t get tempted by all the nice clothing we are selling. Of course I get tempted! But my wardrobe is too full now, got rid of bunch of stuff, which made me more critical on what to buy when it comes to clothing. Luckily I can just borrow these clothes to style it the way I would like to wear things. I’m keeping the crochet top though, because it is amazing for the warm holidays that I am planning on somewhere in my lifetime haha!
NL: Wat ik het fijne vind aan mijn werk bij Imagine is dat ik meiden en vrouwen kan helpen om outfits te vinden, foto’s maken voor social media en leuke collega’s heb. Mensen vragen mij vaak of ik niet alles van de winkel wil kopen. Het antwoord is natuurlijk JA, maar mijn kledingkast is nu te vol en ik heb heel veel dingen weggedaan. Hierdoor ben ik wel iets kritischer geworden als het gaat om kleding. Gelukkig mag ik de kleren lenen om foto’s te maken voor mijn blog. Natuurlijk koop ik de spulletjes die ik echt te gek vind, zoals deze crochet top. Die ga ik echt zeker wel dragen op een zonvakantie die ik nog ooit ga boeken haha!

Share: