#ONMAYCAMERA: Imagine By Kim #1

imaginegirlsclub veerle (1 of 2)

imaginegirlsclub veerle (1 of 1)

Clothing available in store or online

 

ENG: Working at Imagine gives me the opportunity to be creative when it comes to photography. Since I started taking pictures around nine years ago, I never pushed myself to be better. Time for a change! Here are some pictures I shot for the store’s social media. Since about two weeks I own a new flasher, so I could test it on Veerle, the store’s model. Today I will be shooting at a wedding, exciting!

NL: Werken bij Imagine geeft mij de mogelijkheid om lekker creatief bezig te zijn als het om fotografie gaat. Ongeveer negen jaar geleden begon ik met foto’s schieten, maar heb mijzelf nooit echt gepusht om beter te worden. Tijd voor verandering! Hier zijn een aantal shots voor de winkels’ social media account. Ik heb sinds twee weken een flitser, dus ik kon hem lekker uittesten op Veerle ons modelletje. Vandaag ga ik op een bruiloft fotograferen, spannend!

Share: