Kylie Cosmetics Lipkit

ENG: Today the Kylie Cosmetics Lipkit finally came in the mail. Of course shipping was already expensive and at the door an amount of tax came on top of it. So is it all worth it all the money? I don’t know man, but what I do know is that my friend is really happy that I got her this as a present so that makes it worth it. I’ll keep the Dolce K and she will get the Candy K. I will give a ”review” (I’m no beauty queen whatsoever) as soon as my face is normal again, because starting to have an acne attack haha. Too much information. Probably because of the sauna and my bad eating habits lately. Oh well, catch ya later! Xo

NL: Vandaag kwam de Kylie Cosmetics Lipkit eindelijk binnen. Natuurlijk was de verzending al rete duur en kwam er ook nog eens belasting bovenop aan de deur. Was het al dat geld waard? Ik weet niet man, maar wat ik wel weet is dat mijn vriendin er echt heel blij mee is, aangezien ik dit voor haar cadeau heb gedaan. Dus dat is het allemaal wel waard! Zij krijgt de Candy k en ikzelf houd de Dolce K. Ik zal een ”review” (ik ben geen schoonheidskoningin) geven als mijn gezicht weer even normaal is, want ik begin een puisten aanval te krijgen haha. Teveel informatie. Waarschijnlijk komt het door het dagje sauna en mijn slechte eetgewoontes de afgelopen tijd. Achja, tot de volgende keer Xo

 

Share: