Wandering and Wondering

wandering and wondering (4 of 2)

wandering and wondering#ONMAYBODY: Bodysuit from Forever 21, Shorts from Missguided, Kimono from Pacsun, Chokers from Zara, Pistol boots from Acne Studios, Hat from H&M

Jeetje wat vliegen de dagen voorbij zeg! Afgelopen woensdag ben ik naar Duinrell geweest en het was echt super leuk. Ik was nog nooit in het Tiki bad geweest en wilde echt in de ”tol glijbaan”. Het was wel even slikken toen ik op het groene licht moest wachten om te kunnen glijden, maar het was echt kicken. Donderdag na werk was ik echt gesloopt en ben begonnen aan de serie ”Gilmore Girls” en heb ook weer de laatste aflevering van Pretty Little Liars gekeken. Ik volg de serie al sinds het uit kwam en ik snap soms nog steeds niet waarom ik na al die jaren kijk. Het blijft wel spannend, maar ook wel echt langdradig. Vandaag had ik eindelijk mijn lelijke haarkleur gefixt bij Pino & Co kappers en het resultaat is echt wat ik wilde. Er moesten ook wat stukjes af, maar ik laat het jullie het snel zien. In mijn snapchat story (ohmaygodd) kon je al een sneak peek zien. De sale is weer begonnen in vele winkels en heb bij de Bijenkorf Isabel Marant sneakers gescoord. Die laat ik morgen zien! Zaterdag is weer een werkdagje, maar daarna ga ik naar een verjaardagsfeestje, dus dat is leuk! Ik ga maar gauw slapen, want ik ben forever tired. Ik wens jullie allemaal een fijn weekend toe! XO

 

 

Share: