I’m a Nelson Ambassador!

nelson ambassador (3 of 3) nelson ambassador (1 of 3)#ONMAYBODY: T-shirt (old), Shorts from Missguided, Hat from Zara, Sunglasses from ZeroUV*, Belt from Imagine by Kim, Boots from Loblan via Nelson

ENG: On the way to the loft in Antwerp me and the girls spotted a really cute house with the plants. I forgot the camera in the car so me and Veerle had to walk back. We decided to take some pictures in front of the house. There was no one at home, so it wasn’t that awkward to take pictures there. A few kids were playing on the streets so thought we were shooting for H&M or something, it was really funny.
I am so happy to announce that I will be one of the Nelson Ambassadors this year. I am so obsessed with shoes and jackets, I buy them without any guilt. So a collaboration with a shoe store is such great opportunity! By the end of this month the Nelson autumn magazine will come out where I will be doing something fun with it. I’ll keep you updated! XO

NL: Onderweg naar de loft in Antwerpen hadden ik en de meiden een super schattige huisje met planten gespot. Ik was mijn camera in de auto vergeten, dus ik en Veerle zijn toen teruggelopen. We konden het niet laten om daar gelijk wat foto’s te schieten en aangezien niemand thuis was, voelde het niet zo awkward om daar te gaan poseren. Er waren ook nog een paar kinderen in de straat aan het spelen en vroegen of we voor de H&M aan het schieten waren. Dat was wel grappig!

Ik ben ook blij om te delen dat ik een van de Nelson ambassadeurs ben dit jaar. Ik ben zo verslaafd aan schoenen en jassen; ik koop ze zonder me schuldig te voelen. Dus een samenwerking met een schoenenwinkel is echt een fantastische kans. Aan het eind van deze maand komt de Nelson herfstmagazine uit en ik zal er iets tofs aan bijdragen, maar verder zeg ik even niks. Ik houd jullie op de hoogte! XO

Share: