Inspiratie: zomer accessoires

Nu het weer zomer is,  althans de onvoorspelbare Nederlandse zomer, kan je jezelf weer elke week afvragen wat je aan kunt trekken. Vorige week liep ik nog in mijn spijkershort en crop top en deze week heb ik mijn mom jeans, blousjes en leren jas weer uit de kast getrokken. Een ding wat zeker is en wat je wel de hele zomer kunt aantrekken, zijn accessoires. Ik heb voor jullie mijn favorieten uitgezocht.

Voorheen was ik eigenlijk niet echt van de accessoires, maar sinds ik in kledingwinkels heb gewerkt, weet ik dat het je outfit echt kan afmaken. Al is het maar net even dat riempje of hoedje extra. En het is natuurlijk een goede bij verkoop 😉 Dit zijn de items die mijn outfit compleet maken:

Hoeden
IMG_3851 links: strohoed – fedora hoed

Ik hoor heel vaak meiden zeggen; “Ik heb geen hoedenhoofd.” Maar dat is net zoals “ik heb geen brillenhoofd” vaak niet zo het geval. Voor elk vorm van je hoofd past er wel een hoed of bril. Het is gewoon net het juiste formaat vinden en vaak valt het echt hartstikke mee in hoe het volgens meiden niet staat. Geloof me, ik heb het vaak zat gezien en gezegd in de winkel waar ik werk!

Zonnebril
IMG_3852links: zwarte bril –  lichte bril

Een zonnebril moet echt standaard in mijn tas zitten. Soms neem ik er zelfs twee mee voor de afwisseling, mocht ik ergens zijn en foto’s willen maken. Ik heb zelf bijna altijd een zwarte bij me, maar ik heb zelf vaak ook brillen met een opvallende kleur of print op. Dat ligt natuurlijk wel aan mijn outfit. Deze toffe brillen zijn van Esprit!

Riemen
IMG_3853links: Esprit bruine riem – link gele riem
Ik ben dus nooit echt van de riemen geweest totdat ik bij Imagine ging werken. Sindsdien heb ik eigenlijk altijd een riem bij mijn broeken of jurkjes om. Het maakt je outfit echt af!

Kettingen
IMG_3854links: chokerzilveren ketting

Ik ben echt van de chokers, vooral de grote zwarte velvet variant behoort tot mijn favorieten. In de zomer combineer ik deze vaak nog extra met kettingen.

TassenIMG_3856Links: zwarte tas gele tas

Als laatst hebben we de tassen. Ik heb meestal een kleine tas bij me en een totebag extra, mocht ik nog een jasje of iets in dergelijke willen wegstoppen. Bij tassen gaat het bij mij vaak meer om de functionaliteit, dus vandaar zou je mij niet echt vaak met gekke tasjes zien. Tenzij het dan weer voor een foto is ;). Al moet ik zeggen dat bij sommige meiden een leuke tas de outfit wel echt maakt. Dus vandaar heb ik hier ook nog twee leuke tassen heb uitgezocht.

Ik hoop dat ik er wat leuke items voor jullie heb uitgezocht! Laat mij weten welk accessoire jij echt niet zonder kan in de reacties XO

 

 

 

 

 

Share: