Bohemian Vibes with Chicwish Tunic

chicwish-ohmaygod-outfit (3 of 6)
chicwish-ohmaygod-outfit (4 of 6)
chicwish-ohmaygod-outfit (5 of 6)#ONMAYBODY: Tunic from Chicwish*, Hat from H&M, Over the knee boots from Sacha, Choker gift from friend

Happy Sunday! If you follow me on Snapchat you’ve probably seen some sneak peeks of my new room already. Except for my clothing style, i am also in the bohemian vibes when it comes to my room interior. Now I have more space to take pictures inside for when no-one can shoot pictures for me. I am wearing a nice tunic, combined with my black over the knee boots, hat and choker to create an edgier look. I receive more great items from Chicwish so I can’t wait to show you! Unfortunately i have to work today, but it’s only for a couple of hours. Hope you had a wonderful week!

Happy sunday! Als jullie mij op Snapchat volgen, hebben jullie waarschijnlijk al wat sneak peeks van mijn nieuwe kamer gezien. Ik zit nu naast mijn kledingstijl ook een beetje in de bohemian sferen kwa interieur. Nu heb ik meer ruimte om ook binnen foto’s te maken, dus dat is wel handig als niemand buiten foto’s kan schieten. Ik draag een super leuk tuniekje, gecombineerd met mijn zwarte hoge laarzen, hoed en choker om het wat stoerder te maken.  Ik heb nog meer leuke items van Chicwish ontvangen, dus ik laat ze snel zien. Vandaag moet ik helaas werken, maar gelukkig zijn het maar een paar uurtjes. Ik hoop dat jullie een fijne week hebben gehad!

Share: