DENIM DRESS H&M SALE

ENG: Yeah, the sale has started, at least H&M and Weekday they started yesterday. I remember how dramatic this period was when I worked at Weekday, but they always have a good sale. Last week I wanted to use my H&M giftcard and I already saw the denim dress hanging. Yesterday I went to check the sale out and the dress was on sale for 20 euro’s. Super awesome! Can’t wait to wear it and combine is lots of ways.

NL: Jaa, de sale is weer begonnen! Tenminste, bij de H&M en Weekday zijn ze sinds gister ermee van start gegaan. Ik weet nog wel hoe dramatisch die periode was toen ik bij Weekday werkte, maar ze hebben altijd wel echt een goede sale. Vorige week wilde ik mijn H&M bon uitgeven en toen zag ik het jurkje al hangen. Gisteren ging ik toch even langs de H&M om te kijken wat ze in de sale hadden en ja hoor, het jurkje was er voor 20 euro. Ik mijn cadeaubon gebruikt en happy. Ik kan niet wachten om hem op verschillende manieren te combineren!

Share: