Outfit: satin blouse and new boots

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

Processed with VSCO with c8 preset

#ONMAYBODY
Jewellery from My Jewellery*
Top from Ivyrevel* use OHMAY20 for 20% discount
Short from Zara
Boots from Kentucky Western via Nelson*

 

I never thought I would have a thing for cowboy boots. Since I receive my newest boots from Nelson it has been my every day shoe. Compared to my Dr. Martens they give a less edgy look, which I think is good. It’s a good pair of black boots. The weather has been awesome past week, so I could wear some shorts again. I combined it with a satin blouse from Ivyrevel for a more feminine look. Really, the past week the boots has been the basic of my summer outfits, because they are so comfortable. Yihaaaa!

NL: Ik heb nooit gedacht dat ik cowboy laarzen leuk zou vinden! Sinds ik mijn nieuwste paar laarsjes van Nelson heb ontvangen, heb ik ze elke dag aan gehad! In vergelijking tot mijn Dr. Martens schoenen, geven deze boots een minder stoere look, wat ik dus wil! Het is gewoon een goede schoen. Het weer was van de week natuurlijk super goed, dus ook ik heb mijn shorts aangetrokken. Ik combineerde het met mijn satijnen blouse van Ivyrevel voor een iets vrouwelijke look. Echt, de laarsjes zijn echt top en de basis geweest van mijn zomerse outfitjes van afgelopen week.

 

Share: