New year, new shoes

Ik heb al een tijdje niks gepost en dat heeft verschillende redenen. Het bloggen doe ik al sinds 2011 en het was veelal een outlet voor mij om mijn looks te showen. Aangezien ik niet zoveel outfit foto’s maak, is het ook niet gek dat ik daarom ook dan niet post. Maar ik wil jullie in deze post weer een outfit laten zien met mijn nieuwe laarsjes van de Sacha.

Don’t get me wrong, ik vind het nog steeds leuk om foto’s te maken van wat ik aan heb. Maar de afgelopen maanden zijn er een aantal gebeurtenissen gebeurt, waardoor ik iets minder actief ben geweest. Ik werkte (ja, je leest het goed) al vier jaar bij een boetiek Imagine by Kim. Elke dag was ik bezig met kleding en de laatste modetrends. Naast dat ik de socials en verkoop deed, ging ik ook mee op inkoop, waardoor ik echt to the core bezig was met de winkel. Daarnaast kreeg ik ook meer freelance fotografie opdrachten voor onder andere restaurants. En laten we ook eerlijk zijn, food = life. Als ik met vrienden afsprak was het vaak onder het genot van een drankje en eten. Nu komen we dus bij het deel, waar ik met jullie wil delen dat ik sinds een maand ook een nieuwe job heb. Het is voor een Italiaans restaurant dat 19 vestigingen in Nederland heeft. Hier doe ik nu de online marketing en communicatie. Ik ga ook de fotografie oppakken voor de socials en waar het nodig is. Dus dan zie je maar weer dat alles op z’n plek valt!

Ik heb ook echt (haal er maar een teiltje bij) de liefde van mijn leven gevonden en daar heb ik ook al twee leuke tripjes mee mogen maken. Een daarvan was naar Copenhagen voor Noisy May, waar ik nog altijd een hele toffe samenwerking mee heb. Naast dat ik en m’n vriend veel hebben geshopt, had ik ook deze leuke damesschoenen van de Sacha meegenomen. Het zijn zulke goede hakken om een simpele outfit stoer, maar toch klassiek te maken. Echt een fijne basic als ik een look met een hakje wil dragen. Ik koos hier voor om een oversized (geloof me, echt oversized) blazer te dragen van Nak-d, mijn favoriete patent broek van Imagine by Kim en tasje van de Topshop die ik een keer in de sale heb gescoord. Het is dat ik met het openbaar vervoer reis naar kantoor elke dag, anders zou ik deze look met de schoenen vaker dragen. Gelukkig hebben we nog de weekenden en ga ik regelmatig uit eten dus dan zijn ze echt top!

In a nutshell was dit even mijn update. Ik heb nog een hoop leuke samenwerkingen open staan, dus ik zal proberen iets meer te posten hier. Want mede door het bloggen ben ik toch wel waar ik nu ben. Dus je kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk van heb gemaakt! Voor de mensen die mij al een tijd volgen, ik waardeer het dat jullie de tijd nemen om dit te lezen. Stuur me gerust eens een berichtje als je iets wilt weten 🙂

Lots of love,
May

*deze post is in samenwerking met Sacha.

Share: