I always wanted cowboy boots

ohmaygod-nelson-schoenen-loblan2 ohmaygod-nelson-schoenen-loblan1#ONMAYBODY: Dress from Tobi*, Hat from Zara, Fluffy vest from Imagine by Kim, Boots from Loblan via Nelson*

ENG: How awesome are these western high boots from Loblan?! It is a challenge to wear these in The Netherlands, since I don’t want to look like a real cow girl. If I lived in a sunny place (ahum LA) I would wear them every day with shorts. But this is how I made my first look with the boots with a autumn-ish dress and fluffy vest from Imagine. Tonight me and my girlboss will head to Paris to get the new collection for the store. Super excited for this mini trip. Follow my snapchat (ohmaygodd) for more vlog-like updates!

NL: Hoe cool zijn deze western hoge laarzen van Loblan? Het is een kleine uitdaging voor mij om ze hier in Nederland te dragen, aangezien ik niet als een echte cow girl wil uitzien. Als ik op een warme plek woonde (kuch kuch LA), zou ik deze elke dag met shorts dragen. Dit is de eerste look die ik heb gemaakt met de laarzen, een herfstactige jurk met een fluffy vest van Imagine. Op de Nelson blog lees je meer over hoe ik de hoge laarzen trend combineer. Vanavond ga ik met mijn girlboss naar Parijs om te nieuwe collectie in te kopen voor de winkel. Ik heb er zin in in deze mini trip! Volg mij op snapchat (ohmaygodd) voor meer gekkigheid en vlogachtige updates.

 

Share: