#onmaycamera: Patrick & Marjolein 10th year anniversary

Patrick & Marjolein 10-06-16 (59 of 133)

Patrick & Marjolein 10-06-16 (99 of 133)
Patrick & Marjolein 10-06-16 (120 of 133)ENG: Over the years I had the opportunity to capture special events, such as fashion weeks, parties, baby showers and store openings. Since I own my new camera I started a new hashtag #onmaycamera. Last friday I attended the 10th year anniversary party of the lovely Marjolein and her fiancé Patrick. It was held at the Ferro winebar, which looked really cozy and stylish. The theme was ”a touch of red” and I played my paparazzi part for the evening.

NL: Afgelopen jaren heb ik de kans gehad om op verschillende evenementen, zoals fashion week, feestjes, baby showers en winkel openingen te fotograferen. Sinds ik mijn nieuwe camera heb, ben ik een nieuwe hashtag gestart: #onmaycamera. Afgelopen vrijdag was ik aanwezig op de tien-jarige jubileum van Marjolein en haar verloofde Patrick. Het werd in een wijnbar genaamd Ferro gehouden. De sfeer was gezellig en erg stijlvol. Het thema was het feestje was ”a touch of red” en ik ging als paparazzi aan de slag.

 

Share: