#ONMAYCAMERA: Gerson Rafael #2

gerson-shoot-2-1-of-4 gerson-shoot-2-2-of-4 gerson-shoot-2-4-of-4

ENG: I shot pictures with Gerson again! We both didn’t had inspiration for locations around our area so at first we went to the park for some cheesy pictures. After walking around I came across an awesome wall where I took the rest of the pictures. I also shot some video’s for his latest cover which you can see above. Make sure to subscribe to his YouTube channel!

NL: Ik heb weer foto’s met Gerson geschoten! We hadden allebei geen inspiratie voor locaties in de buurt, dus gingen we maar eerst naar het park om wat ”cheesy” herfst foto’s te schieten. Na wat rondgelopen te hebben zag ik een hele goede muur waar we uiteindelijk de rest van de foto’s hebben geschoten. Ook heb ik videobeelden geschoten voor zijn laatste cover die je hierboven kunt zien. Abonneer op zijn YouTube kanaal!

Share: