Summer outfit at the Beach

Processed with VSCO with c8 presetProcessed with VSCO with c8 preset

#ONMAYBODY:
Blouse from Ivyrevel* (use OHMAY20 for 20% discount)
Short from Missguided
Boots from Nelson*

ENG: It has been a while that I got out to take pictures for my blog. Of course I’ll always say it’s because of the weather (it really sucks in The Netherlands), but I also need people to shoot it for me. Planning shoots a head is not really my thing anymore, because I really feel that I need to blog because I want to do it. Last week I went to the beach with Mai to shoot some pictures. I am wearing a new top from Ivyrevel and combined it with my shorts. I’d rather have this look shot in the desert or somewhere more abandoned, but you got to work with what you got right!

I noticed myself that I am not sharing a lot of my personal life here anymore and focus more on my outfits. There are a few ideas in my head which I will write down on paper to make things a bit more interesting. If there are subjects or things that you would like to see or know, just write in the comment or send me a message through social media or e-mail! Follow me on snapchat (ohmaygodd) to see more of my daily shenanigans!

NL: Het is een tijdje terug dat ik weer puur voor mijn blog foto’s heb geschoten. Ik zal altijd blijven zeggen dat het komt omdat het weer in Nederland gewoon niet mee zit. Ook heb ik natuurlijk mensen nodig die voor mij de foto’s kunnen nemen. Vaak is het zo dat ik niet meer shoots van tevoren plan, want ik heb dan meer het gevoel dat ik het doe, omdat het moet. Ik wil echt alleen maar bloggen, omdat het een uitlaatklep is. Afgelopen week ging ik met Mai naar het strand om foto’s te maken. Ik droeg mijn nieuwe top van Ivyrevel en combineerde deze met een spijkershortje. Het liefst schoot ik deze foto’s ergens in de woestijn of een verlaten oord, maar ik moest het maar doen met het strand.

Ik merk dat ik minder persoonlijke dingen hier deel en meer gefocust ben op mijn outfits. Ik heb wel een aantal ideeën in mijn hoofd die ik even op papier moet zetten. Gewoon om het ook even interessanter te maken. Als er bepaalde onderwerpen of dingen die jullie zouden willen zien of weten, laat dan even een berichtje achter in de comments, social media of e-mail! Volg mij op snapchat (ohmaygodd) op meer van mijn dagelijkse bezigheden te zien!

Share: