Everything oversized with Nelson over the knee boots

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

#ONMAYBODY:

knit dress from Zara

boots from Nelson

belt from Gucci

 

Het is gewoon weer “Sweater weather”! Ik kan er maar niet aan wennen dat het jaar alweer voorbij is. De tijd gaat onwijs snel en ik heb niet eens al mijn leuke herfstsetjes kunnen dragen, want ik zit elke dag alweer verpakt in mijn dikke wintertruien. Om mijn oversized truien looks leuker te maken draag ik m’n nieuwe over the knee boots van Nelson. Dit blijf ik een leuke combinatie vinden! Trouwens er is een pre-sale op Nelson, dus neem vooral een kijkje als je nieuwe schoenen wilt!

In de winter draag ik minder jurkjes en rokken, want ik vind het met een panty iets minder mooi staan. Dus dan komen deze laarzen goed van pas om toch nog net die stoere look te creëeren. Ook passen ze goed onder mijn wijde broeken én houden ze mijn benen warm.

Ik ben verder de laatste tijd best wel simpel met mijn outfits en koop echt weinig wat best knap is van mezelf. Je zou denken omdat ik in een kledingwinkel werk ook heel veel kleren heb en koop, maar dat valt echt mee. Ik heb heel veel spullen weggegeven en verkocht, want ik wil weer opnieuw beginnen aan mijn kledingkast. Verder heb ik het super leuk op werk en komen er nog veel toffe dingen aan! Ik zal jullie hier meer op de hoogte houden, ook meer voor mezelf want de tijd gaat zo snel voorbij en ik doe zoveel leuks dat ik het wel wil vastleggen!

Share: