Outfit: Lammy Coat and Ps Poelman boots + update

outfit-lammy-coat-and-ps-poelman-boots-3-of-4outfit-lammy-coat-and-ps-poelman-boots
outfit-lammy-coat-and-ps-poelman-boots-2-of-4#ONMAYBODY
: Coat from Imagine by kim, T-shirt from Pacsun, Hoodie from H&M men, Skirt from Monki, Boots from Nelson*

ENG: Hey girls and guys! It’s been a while that I have posted, but I was just not in a outfit shoot mode since the weather is so awful. When I did take pictures it was more for work and more for Instagram, so it is not really blog-worthy! There have quite been things happening for the past weeks, but the one I am going to share is that I was at the MTV EMA’s. That was so awesome! I got to see Green Day playing American Idiot which was my favourite song 10 years ago. So my teenage dream came true.. how cool is that?! I started it with going to the red carpet. Unfortunately I was standing outside and made clear that when Joe Jonas or Green Day came, I would turn in to a crazy fan and push everyone away. I didn’t want to make a hassle so in the end I got a close up picture from Joe, and Green Day didn’t came to our place because it was raining……. boo! Then I stood in front of of the stage where they gave out the awards. It was a really fun evening!

  • Besides that I have been keeping up with my own deal of doing some sports at least once a week, so it is a slow progress – but a progress! I either go to the gym, participate with a bootcamp or go for a 5k run. So I have options and no excuses!
  • I have coloured my hair lighter! It was in the beginning a bit grey, but I’m in a slow progress of getting it lighter again.
  • Got to shoot pictures at a party, for friend Gerson (and video check it out here)
  • Meet up with lots of friends and new people – soo thankful for this!
  • I have been to England to buy the new collection for work. I’m so grateful with my job, it is so much fun! Which takes me to the next subject….

New clothes! Working in a store where you can pick out the collection isn’t always that good for my bank account, but I have scored so many good items recently! So there are still bunch of items I want to shoot and show you. For example this lammy coat, skirt and boots I’m wearing on the pictures are new. When it is not raining and I can find someone to shoot pictures with/for me, I will have more outfits to show you! For now, see you back very soon! xxxx

NL: Hallo meiden en jongens! (ja, ja mijn Google Analytics zeggen dat er ook veel mannen mijn blog bekijken!). Het is alweer een tijdje dat ik wat gepost hebt, maar ik was eerlijk gezegd gewoon niet echt een ”outfit schieten” bui. Het weer werkt ook niet mee. De foto’s die ik heb geschoten, waren meer voor werk of meer instagram waardig. Er zijn wel een aantal dingen gebeurd de afgelopen weken en een van de dingen is dat ik naar de MTV EMA’s geweest ben. Het was echt weer geweldig. Ik heb Green Day ”American Idiot”  live zien spelen, wat echt mijn favoriete nummer was 10 jaar geleden. Nooit gedacht dat ik dat nog live zou mee maken, en ik ging daarom ook he-le-maal los. Als enige ook volgens mij, maar goed.

De avond begon bij de rode loper waar ik helaas buiten stond. Ik zei nog duidelijk tegen iedereen dat als Joe Jonas en Green Day zou komen dat ik echt een goede foto wilde schieten. De crazy fan girl zou echt naar boven komen, maar ik dacht laat maar, ik ben hier te oud voor en wil geen ruzie haha!! Ik heb uiteindelijk wel een goede foto van Joe kunnen maken en Green Day wilde niet naar ons komen, omdat het op dat moment regende… boohooo. Ik stond tijdens de show voorin waar de awards werden uitgereikt, dus dat was echt super vet. Ik heb echt genoten!

  • Daarnaast heb ik de afgelopen weken aan mijn eigen deal gehouden, dat ik minstens één keer in de week ga sporten. Ik ga dan of naar de sportschool, meedoen aan bootcamp of 5km hardlopen. Ik heb keuzes dus ook geen excuus om het niet te doen!
  • Heb ik mijn haar lichter geverfd. Het was in het begin zelfs een beetje grijzig! Ik ga langzamerhand steeds lichter.
  • Ik heb foto’s geschoten op een feest, voor een vriend Gerson (en video, bekijk het hier)
  • Met vrienden afgesproken en nieuwe mensen ontmoet – zo dankbaar voor dit!
  • Ook ben ik naar Engeland geweest voor werk om de nieuwe collectie in te kopen. Oh, ik ben zo blij met mijn baan, het is zó leuk! Wat mij weer naar het volgende onderwerp brengt…

Nieuwe kleren! Oké, werken in een kledingwinkel helpt mijn stopverslaving niet, aangezien ik zelf mag meebepalen wat er in de winkel komt. De laatste tijd heb ik echt goede dingen gescoord en wil ze echt nog allemaal laten zien. Bijvoorbeeld deze lammy jas, rok en laarzen die ik op de foto’s draag zijn nieuw. Wanneer het niet regent en ik iemand kan vinden om mee te shotten, dan zal ik echt meer outfits laten zien. Voor nu, tot snel! xxxx

Share: