Kick-off zomergarderobe met wit overslag jurkje

De zomer komt er aan en ik heb er mega veel zin in. Jurkjes, crop tops, rokjes, behoren echt tot mijn favoriete zomer items. Dit jaar ben ik wat selectiever in de items die ik koop en dat betekend dat mijn kledingkast (eigenlijk rekken) wat kleiner is geworden.

Mijn verhuizing van een paar maandjes terug (de tijd gaat snel!) heeft geleid dat ik heel veel spulletjes heb weggedaan, of niet heb meegenomen. Omdat ik minder ruimte heb in mijn nieuwe plek kon ik ook niet mijn hele garderobe meenemen. Eigenlijk vind ik dat wel stiekem heel fijn, want ik merkte dat het beter is om een paar key items te hebben. Deze kan ik dan aantrekken voor welk gelegenheid dan ook en hoef ik er niet te lang over na te denken in de ochtend. Wat ik vaak heb is, dat ik na werk nog wat leuks ga doen met vrienden, dus dan wil ik er semi voorbereid voor zijn. En dat is vooral in het weekend zo!

De laatste tijd is wit mijn basis kleur geworden voor mijn kledingkast. Eerst droeg ik heel veel zwart, maar ik ben langzamerhand overgestapt op wit. Dat betekend dat ik wel iets meer moet opletten, omdat het natuurlijk sneller vies wordt. Maar als ik een stapel witte was heb, dan maakt het ook niet meer veel uit. Ik vind het veel frisser ogen en ik merk dat ik het echt sneller pak. Als het gaat om zomer outfits zul je bij mij de komende tijd veel witte looks, gematcht met felle kleuren zoals neon zien.

Ik houd echt van een ‘’all white look’’, wat ik dus bijvoorbeeld met dit witte overslag jurkje van My Jewellery heb gedaan. Om het af te stylen zorg ik wel dat ik altijd iets van sieraden en een riempje om heb. Meestal heb ik wat laagjes kettingen om maar ik wilde even voor ‘’simpel’’ gaan met één gouden ketting want de oorbellen vallen ook wel op. Het weer was super lekker en het was warmer dan verwacht, dus dit was een perfecte zomer outfit. Ik ga deze outfit zeker nog wel vaker dragen deze zomer.

Deze post is in samenwerking met my jewellery.

Vind hier nog meer dames midi jurken

Share: