Hotspot: Alan & Pim’s Scheveningen

image

image

image image image

ENG: I just had the most delicious grilled chicken from Alan & Pim’s. They already have a location in Rotterdam and I got invited to the new and location in The Hague. Eline had the Bitter sweet BBQ flavor and I had the Provençale (with rosemary, garlic) chicken. Of course we had some fries with it and I can really recommend the apple sauce. We enjoyed a brownie and cheesecake for dessert.

The price range is around €12 for half grilled chicken (which was more than enough). I’m definitely going back in Rotterdam! Thank you Alan&Pim’s for the awesome dinner 🙂

Check out the website: http://www.alanenpims.nl

NL: Ik heb net echt heerlijke gegrilde kip gegeten bij Alan & Pim’s. Ze hebben een locatie in Rotterdam, maar ik mocht bij de nieuwe vestiging in Scheveningen, Den Haag eten. Eline nam de Bitter sweet BBQ smaak en ik ging voor de Provençaal kip. Natuurlijk hadden we er frietjes bij en ze hadden echt een lekkere appelmoes. Als toetje namen we een lekkere brownie en cheesecake.

De prijs voor een halve kip (wat trouwens echt genoeg is) is rond de 12 euro. Ik zeker nog een keer in Rotterdam eten! Bedankt Alan&Pim’s voor een fijne dinner 🙂

 

 

Share: