Songs on replay with Sudio Vasa Blå bluetooth earphones

Sudio vasa bla (3 of 3)

Sudio vasa bla (2 of 3)

#ONMAYBODY: Shirt from Imagine by Kim

ENG: Honestly, I do not know if I’m the person you should ask music tips. I am one of those who likes a tune and loves a song because of the lyrics. My most played songs in Spotify in 2016 are probably 90% love songs. What else can I say; I’m a sucker for love. The brand Sudio the gave me the Vasa Bla earphones. They are earphones that are wirelessly connected via Bluetooth. That of course is super useful while working out (if I ever do again) and saves a lot of fiddling to get the wires apart. There are two downsides to the Bluetooth earphones and that is that you need to recharge and the music skips sometimes. Furthermore, the sound is really great and here is the list of songs I currently listening to alot.

NL: Eerlijk gezegd weet ik niet of ik de persoon ben waar je muziek tips om moet vragen. Ik ben zo’n persoon die zich naast een leuk deuntje, echt door de tekst laat leiden. Mijn meest gespeelde nummers op Spotify van 2016 bestaat 90% uit liefdesliedjes,  wat kan ik anders zeggen dan: ”I’m a sucker for love”.  Ik ontving van het merk Sudio de Vasa Bla oordopjes. Het zijn oordopjes die draadloos zijn en door bluetooth verbonden wordt. Dat is natuurlijk super handig voor tijdens het sporten (als ik dat ooit weer ga doen) en scheelt hoop gefrutsel om de bedrading uit elkaar te halen. Er zijn wel twee nadelen aan het bluetooth gedeelte van de oordopjes en dat is dat je ze moet opladen en de muziek soms verspringt door de verbinding. Verder is het geluid echt top en hier is de lijst met nummers die ik momenteel veel naar luister:

I Feel It Coming – The Weeknd
Shed A Light – Robin Schulz
Paris – The Chainsmokers
Ignition (Remix) – The Wind and The Wave
City Of Angels – Bynon
Those Days Are Gone – Busted

use discount code @ sudio : ohmaygod for 15% off

Share: