Chill outfit and Bad Habits

chill look (4 of 3) chill look (3 of 3) chill look (6)#ONMAYBODY: Shirt from Amatør, Comfy flare from Monki, Denim Jacket from Levi’s vintage via Zipper, Cap from Sammydress*

ENG: The past few weeks my bad habits have come back. I’m eating unhealthy (or not at all), sleeping late, dull all the time. I should force myself in to a structure again. My looks haven’t been really inspiring lately, I am wearing the most comfortable things I can find. Yesterday I went to a meeting with a shoe brand (more about that soon), today I am working and tomorrow I will go to a theme park Duinrell. I am excited for all the things that I will do, but I really need to step up my game in life hahaha. I did went for a run (sort off) once a week, so that is better than no exercise at all! Keep you posted! xo

NL: De afgelopen weken zijn mijn slechte gewoontes teruggekomen. Ik eet ongezond (of helemaal niet), slaap laat en ben zo suf de hele dag door. Ik moet echt even weer gestructureerd aan de slag gaan. Mijn outfits zijn ook zo oninspirerend de laatste tijd, ik draag echt alleen maar de comfortabele dingen die ik kan vinden. Gisteren heb ik een meeting gehad met een schoenenmerk (meer over volgt), vandaag werk ik en morgen ga ik naar Duinrell. Ik ben wel echt enthousiast over alle dingen die ik ga doen, maar ik moet mezelf echt even bij elkaar rapen en wat meer energie in m’n leven stoppen haha. Gelukkig heb ik in ieder geval wel een keer in de week hardgelopen, dus dat is wel goed! Ik houd jullie op de hoogte XO

 

Share: