Happy new hair

#ONMAYBODY: Top from Chicwish

ENG: Finally I got the hair color result that I wanted months ago. The past months I walked with 10 colours in my hair, long story short: Pino & Co repaired my hair color and I am done for the upcoming months. I will keep this hair color (might go more ash to icy blonde) but that’s it! I had an appointment at 10 a.m. and was done at 14:30, that’s how crazy long my hair needed a fix.

NL: Eindelijk heb ik de haarkleur die ik al maanden wilde. De afgelopen maanden liep ik met tien kleuren in mijn haar. Om een lang verhaal kort te maken: de dames bij Pino & Co hebben mijn haar gefixt. Ze noemden het een project, maar het heeft goed uitgepakt. De afspraak startte om 10 uur en om half 3 stond ik buiten, dat was hoe lang mijn haar nodig had om het zo te krijgen. Ik ben echt even klaar voor de komende maanden!  Misschien alleen nog voor iets meer astonen en zilver blond aan de onderkant.

Share: