TANDEN BLEKEN BIJ SAMORA SMILE

*Deze post is gesponserd*

Samora Smile is gevestigd in Rotterdam en vroegen of ik een behandeling wilde komen doen. Ik heb altijd al een keer mijn tanden willen bleken, dus ik kon natuurlijk geen nee zeggen! 

                                                      Voor & na! 

WhatsApp Image 2018-12-18 at 19.20.23
Nu vraag je misschien af deed het pijn? Nee, voor mij deed het geen pijn. Natuurlijk kan er wat gevoeligheid ontstaan, maar dat ligt natuurlijk aan ieder persoon. Het is ook belangrijk om gezond tandvlees te hebben voor het bleken. Als dit namelijk niet het geval is, gaat het tandvlees heel erg ontsteken. Er wordt voor het bleken eerst aangeraden het tandvlees weer gezond te maken door een behandeling. En dat als je meer willen weten of hun gebit geschikt is voor het bleken, kan je een afspraak kunnen maken voor een gratis intake!

Zoals ik eerder heb vermeld is dat ik al redelijk witte tanden van mezelf, dus het kon niet anders dan dat het wel makkelijker wit zou uitpakken. Het blijft resultaat zal er ongeveer van 6 tot 12 maanden blijven, maar dat ligt natuurlijk ook aan de hoeveelheid koffie en thee ik zal nuttigen. Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee!

Adres: Strevelsweg 672 3083 AR Rotterdam
Website: https://www.samorasmile.nl
Instagram: https://www.instagram.com/samorasmile010

Share: