Brows items from Benefit

Afgelopen vrijdag ben ik naar  de browbar van Benefit geweest. Ze hadden me toen advies gegeven over de producten en ook wat uitgeprobeerd. Mijn wenkbrauwen spulletjes zijn bijna op dus ik dacht waarom niet! Ik ging naar huis met de:

brows items from benefit (1 of 6)

brows items from benefit (4 of 6)Precisely, my brow pencil
Ik heb van mezelf al best veel wenkbrauwhaartjes, dus de keus voor ds precisely potlood was al snel gemaakt. Het heeft een dunne punt waardoor je gemakkelijk haartjes kunt bijtekenen. Ze zeggen ook dat het waterproef is, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd!

brows items from benefit (5 of 6)3D Browtones
Nadat de mevrouw mijn wenkbrauwen super mooi had getekend deed ze er de 3D Browtones highlighter op. Het is een wenkbrauw gel waardoor je haartjes iets gaan oplichten. Dat paste goed bij m’n haren en het creëerde een meer zachtere look.

brows items from benefit (6 of 6)Erase paste
De erase paste is een color corrector, een basis voor bijvoorbeeld een concealer.

brows items from benefit (3 of 6)Ik ben echt benieuwd naar de producten! De prijzen liggen rond de 26 euro. Wel ietsjes hoog naar mijn idee maar ik ben ook geen beauty queen dus wil wel op z’n tijd investeren in goede producten! Gebruik jij de producten van Benefit? Wat zijn jouw ervaringen? Xo

Share: